Concurs de pintura

Guanyadors del XV concurs de pintura jove Ciutat de l’Alcora

Publicat el Dimecres, 10 Gener 2018

El passat 10 de gener de 2018 es va reunir el jurat del Concurs de Pintura Jove Ciutat de L'Alcora en el Museu de la Ceràmica d'aquesta localitat per decidir els guanyadors per a la present edició. Segons l'acta del jurat els permis han estat:

Categoria escolar:

1r Premi Categoria Escolar (i 300€): a l’obra “El indgente” de Vicent Llombart Royo (La Vall d‘Uixó, Castelló)

Llegeix més...

Presentació de les bases del XV Premi Ciutat de l'Alcora de Pintura Jove

Publicat el Dimecres, 15 Novembre 2017

 

 (Foto d'arxiu)

S’han presentat les bases del XV Premi Ciutat de l'Alcora de Pintura Jove per al curs 2017-18 el qual tindrà lloc entre els dies 12 de gener (dia del lliurament dels premis) fins al 28 de gener de 2018 perìode d’exposició de la selecció de les obres presentades. El termini per presentar les obres serà entre des del 11 de desembre de 2017 fins al 5 de gener de 2018 en alguna de les dues categories del concurs: 

Llegeix més...

Guanyadors del Concurs de Pintura Jove Ciutat de L'Alcora

Publicat el Dimarts, 28 Febrer 2017

cpint_2017

El passat 27 de febrer de 2017 es va reunir el jurat del Concurs de Pintura Jove Ciutat de L'Alcora en el Museu de la Ceràmica d'aquesta localitat per decidir els guanyadors per a la present edició. Segons l'acta del jurat els permis han estat:

Categoria escolar:

1r Premi Categoria Escolar: a l’obra “Sociedad Maquillada” de David Santoyo Giménez (IES Músic Martíb Soler, de Mislata, València)

Llegeix més...

Presentació de les bases del XIV Premi Ciutat de l'Alcora de Pintura Jove IES Ximén d'Urrea

Publicat el Dissabte, 07 Gener 2017

El concurs de Pintura Jove IES Ximén d'Urrea es presenta un any nou amb importants novetats. En primer lloc, canvia el seu nom a Premi Ciutat de l'Alcora, ja que a partir de la present edició, la de 2017, el concurs estarà co-organitzat des de l'Ajuntament de l'Alcora i des de l'IES Ximén d'Urrea. Les noves base del concurs seran aquestes:

Llegeix més...

Guanyadors del XIII Concurs de pintura jove

Publicat el Divendres, 13 Mai 2016

 

El passat dijous 5 de maig de 2016 es reuniren els membres del jurat constituit per la tretzena edició del Concurs de Pintura Jove IES Ximén d’Urrea. Aquest jurat va estar format per les següents persones:

Llegeix més...