Erasmus+

Enquesta sobre convivència

Publicat el Dimarts, 31 Octubre 2017

Amb aquesta enquesta que contestareu a continuació, pretenem conèixer quina és la vostra visió respecte a la convivència a l'IES Ximén d'Urrea. Per a nosaltres, és molt important conèixer la vostra opinió que ens servirà per a millorar cada dia. Esperem que respongueu amb sinceritat, només us costarà un minut!

 

Contestar enquesta >>

 

Més informació a: https://erasmusplusximendurrea.blogspot.com.es

Les teues pràctiques d'empresa a Europa

Publicat el Dilluns, 30 Octubre 2017

Es publica el cartell que anuncia les pràctiques en empreses a Europa per a cicles formatius. També hi podeu trobar l'anagrama de la resta de centres formatius que participen en aquest projecte conjuntament amb l'IES Ximén d'Urrea.

Vos animem a que participeu.

Llegeix més...

Empezamos un nuevo proyecto

Publicat el Dissabte, 16 Juliol 2016

Nuestro nuevo proyecto “Plurilingüismo e innovación: una puerta hacia Europa” ha sido aprobado. Esta vez se trata de un proyecto de dos años de duración que pretende dar continuidad al que ahora termina a la vez que ampliarlo. Queremos seguir trabajando la enseñanza plurilingüe pero también buscar nuevas ideas y metodologías que nos ayuden a mejorar el porcentaje de nuestros alumnos que termina con éxito la secundaria, su motivación y sus resultados académicos y humanos. 

Llegeix més...

Ya estamos impartiendo clases en inglés

Publicat el Dilluns, 14 Març 2016

Una vez terminados los cursos de formación, el proyecto ha entrado ya en su segunda fase. Esto significa que se están impartiendo en inglés algunas clases. 

Empezamos en diciembre con la asignatura de Matemáticas Académicas en 3º de ESO.

Llegeix més...

Intercanvi Erasmus+ 2015

Publicat el Dilluns, 04 Gener 2016
 
 
El moviment de l'alumnat arreu d'Europa, és una eina fonamental per a completar la seua formació i obrir-los totes les portes del mercat laboral. Potenciar-lo implica un gran esforç per part de tothom per tal d'aconseguir que puguen afrontar amb èxit els reptes que els esperen una vegada finalitzada la seua formació acadèmica. En la FP, aquesta mobilitat és part fonamental de la formació de l'alumnat ja que els permet, no només millorar o adquirir competència comunicativa en un nou idioma, sinó també transferir el que han aprés a un entorn  laboral, consolidar d'una manera pràctica tot allò que han estudiat, fomentar l'esperit emprenedor i, per suposat, conèixer noves cultures i tradicions que potencien la dimensió Europea de l'educació. 
 
En aquest sentit, l'Escola Sindical Melchor Botella, que pertany a l'STEPV de València, gestiona un projecte Erasmus + dirigit a estudiants de les famílies professionals d'Administració i Gestió i d'Informàtica i Comunicacions. És un projecte pensat per a 72 alumnes de 6 instituts que desenvoluparan pràctiques en empreses dels sectors corresponents a  Alemanya, Regne Unit, Itàlia i Portugal.
 
En el cas de l'alumnat del Ximén d'Urrea, els seleccionats realitzaran un mes de pràctiques en un entorn laboral real a més d'un curs d'idiomes i cultura del país d'acollida. La primera alumna va viatjar el 26 de gener cap a Reggio Calabria en Itàlia. El 4 de març, dos alumnes més aniran cap a Alemanya i a partir del dia 28 de març, dos més iniciaran la seua estada en el Regne Unit. L'alumnat, a banda de beneficiar-se de l'experiència de les pràctiques, tindrà la possibilitat d'ampliar els seus contactes per intentar integrar-se el més aviat possible al mercat laboral amb unes noves eines que, sens dubte, només es poden adquirir vivint experiències com aquesta.